Τέλος στην υπόθεση Demonoid και άλλα διάφορα πειρατικά

Κυριότερο νέο, αν και κάπως αργά, το Demonoid λειτουργεί κανονικά, tracker και website (σαν να λέμε ψυχή και πνεύμα) και απλά απαγόρευσε τη χρήση στους Καναδούς χρήστες κατόπιν απαίτησης της Canadian Recording Industry Association. Χεστήκαμε για τις κουφάλες τους freeloaders τους Καναδούς βέβαια (:P) αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι ότι μειώθηκαν οι seeds και οι peers. Δε βαριέσαι. Ούτως ή άλλως οι ταχύτητες του Internet στην Ελλάδα σκατά είναι.

Επίσης κυκλοφόρησε και το BitLet, το πρώτο Web-based BitTorrent client! Το εν λόγω client δουλεύει κατ’ ευθείαν από το browser μας σαν Java applet (ακούς Papo;) και είναι ασφαλές και απλό (αν και δεν προσφέρει τίποτα το τρομερό, τουλάχιστον δε βαραίνει καθόλου το σύστημά μας). Προσωπικά, προτιμώ βέβαια κάτι σε uTorrent. Έχει και εντυπωσιακά απλό uploader!

Οι αγαπημένοι μας Σουηδοί του Pirate Bay πρόσθεσαν 16 servers στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή τους και πλέον μετράνε ακόμη περισσότερο! Το νέο στήσιμο τους επιτρέπει καλύτερη προστασία από DDoS επιθέσεις και απο κουφάλες-οργανισμούς προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.

Στον κυβερνοχώρο προστέθηκε και το TIOTI (tape it off the Internet – καλό ε;), ένα site νέας γενιάς (μιλάμε για πολύ Web2.0, Ajax και δε συμμαζεύεται) που φιλοδοξεί να γίνει νούμερο ένα σε TV torrents. Έχει καλό community και επίσης διαθέτει δυνατότητες streaming. Πολύ όμορφο.

Άλλες εξελίξεις πάνω στο πιο αγαπημένο hobby όλων (την πειρατεία :)) σε επόμενο post.

Advertisements

3 thoughts on “Τέλος στην υπόθεση Demonoid και άλλα διάφορα πειρατικά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s