Πως να ανεβάσετε το ratio σας σε BitTorrent trackers

Το bug αυτό έχει δοκιμαστεί σε trackers που λετουργούν με το torrentbits source code. Για άλλους trackers δε γνωρίζω αν λειτουργεί.

Χρειαζόμαστε:

Εγκαθιστούμε το User Agent Switcher Extension στο Firefox. Έπειτα πηγαίνουμε στο Firefox στα Tools -> User Agent Switcher -> Options -> Options -> User Agents. Κάνουμε click στα Add, γράφουμε “BitTorrent/3.4.2” στο Description και User Agent και πατάμε «Ok».

Μετά πηγαίνουμε:

Tools -> User Agent Switcher και επιλέγουμε το User Agent “BitTorrent/3.4.2”.

Εγκαθιστούμε το HTTP Analyzer. Κατεβάζουμε ένα αρχείο .torrent από το tracker και το προσθέτουμε στο client ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ! Ξεκινάμε το HTTP Analyzer και πάμε στο κουμπί «Start Logging», επιλέγουμε «Select a process…», διαλέγουμε το bittorrent client (Σημαντικό: Εάν έχετε το Azureus, επιλέγετε τη διαδικασία javaw.exe) από τη λίστα και μετά «Ok>».

Ανοίγουμε το client και αρχίζουμε το torrent. Τώρα πάμε στο HTTP Analyzer, και λογικά θα δούμε ένα GET request προς το tracker.

π.χ. GET /torrents/announce.php?info_hash=%B5%2D%F4%ADM%18%7C%83C%E9%
EC%C8%C7%F7%973%3Fap%15
&peer_id=%2DBC0059%2Dp%D1%FBd%D0%C6%
EC%7B%B4%5q%B8
&port=12345&uploaded=0&downloaded=0&left=0&numwant=200&
compact=1&no_peer_id=1&key=9427&event=started HTTP/1.0

Ανοίγουμε το Firefox και στο address bar κάνουμε επικόλληση αυτό:

http://TRACKER.ADDRESS/announce.php?info_hash=INFOHASH&peer_id=
PEERID
&port=PORT&uploaded=UPLOADED&downloaded=0&left=0&numwant=0
&event=completed

όπου TRACKER.ADDRESS = το site του tracker (πχ. http://www.blue-whitegt.com), INFOHASH = το πεδίο info_hash από το GET που είδαμε στο HTTP Analyzer, PEERID και PORT αντίστοιχα και UPLOADED ο αριθμός που θέλετε σε bytes (πχ: 10737418240 για 10GB – εξαρτάται από το μέγεθος του torrent που κατεβάζετε, πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσο με αυτό το μέγεθος για να έχετε ratio 1). Πατήστε Enter και σταματήστε το download του torrent στο client σας. Αν το κάνατε σωστά θα έχετε 10GB upload στο μητρώο σας. 🙂

Advertisements

10 thoughts on “Πως να ανεβάσετε το ratio σας σε BitTorrent trackers

  1. Ευχαριστώ 😀 Οτι λειτουργεί λειτουργεί, με την προυπόθεση να λειτουργεί ο tracker με το torrentbits source code (αναγράφεται συνήθως στο τέλος της σελίδας). Ίσως και για άλλους. Το αν θα σε πιάσουν εξαρτάται. Αλλα νομίζω πως όχι, διότι είναι σχετικά πρόσφατο bug και τα sites που δουλεύουν με ratio συνήθως είναι πολύ «γύφτικα» για να ασχολούνται με αναβαθμίσεις ασφαλείας.

    Από την άλλη, άντε και σε βρήκανε. Τί θα σου κάνουνε; Μύνηση για απάτη σε site πειρατικού περιεχομένου; 😛 Αντε να σου μπλοκάρουν το IP, το οποίο την επόμενη φορά που θα συνδεθείς εσύ ή ο router σου στο Internet θα αλλάξει. 🙂

  2. Ο/Η h7 λέει:

    kai sta dio elinika ginete to estrosa tora 2.oo min mas paroun kai hampari kai ego prospathousa na mpw san root gia na ginw vip eyxaristw gia ton eykolo tropo. to ena programataki eixe ena dll virus ala den mpirazei.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s